Publiserte artikler

Forbundstinget

I dag kl. 18:00 blir viktige ting avgjort for norsk volleyballs økonomi når Norges Volleyballforbunds ekstraordinære forbundsting avvikles i Kinoteket på Ullevål stadion. Som tidligere meldt har NVBFs heleide selskap World Tour Stavanger AS store økonomiske problemer, og forbundstinget skal avgjøre om det skal tas opp et lån via NIFs konsernkontoordning for å betjene kreditorer, alternativt slå selskapet konkurs.

Tomm Hansen i VolleyVekst har hatt en svært grundig og god gjennomgang av sakskomplekset. Du kan lese det her, med start 13. september.

Om NVBF etter møtet skulle finne at det er penger til overs, kan det kanskje være aktuelt å søke på sluttspillet i neste års World League? FIVB lar nå alle søke på arrangementet, ikke bare deltakende nasjoner, les her.

Legg igjen en kommentar