Publiserte artikler

Mizunoligaen tjuvstarter

Mizunoligaen sesongen 2016-2017 skal egentlig starte neste helg. Men fordi jenteelevene ved Toppvolleyballgymnaset på Sand (TVN) skal spille NEVZA-turnering på den opprinnelig oppsatte datoen for kampen mot Viking, er lagene og NVBF blitt enige om å spille denne kampen i morgen. Dermed innledes sesongen med kampen TVN-Viking i Suldalshallen kl. 16:00.

De to lagene møttes i Vestcup sist helg, og da vant TVN 3-0. På bakgrunn av at flere av lagene i Mizunoligaen er blitt svekket før sesongstart, blant andre dobbeltvinnerne sist sesong, Randaberg, skal vi ikke se bort fra at TVN kan klatre enda høyere denne sesongen enn til den tredjeplassen de fikk i vår.

Se også melding hos NVBF her. Som vanlig kan kampen følges på poengligaen, se her. Og TVN er kjent for å lage gode streaming-sendinger, sjekk her.

Legg igjen en kommentar