Publiserte artikler

Italiensk supercup

Det vanlige formatet for supercupkamper, noe somspilles i mange land, er at det er den nasjonale mesteren, altså serievinneren, og cupmesteren fra vårens avslutning som møtes til et prestisjeoppgjør rett før sesongstart. I Italia har de imidlertid endret på dette formatet denne sesongen ved at de fire beste etter seriesluttspillet i vår møtes til en turnering med semifinale og finale. Kampene spilles i PalaPanini i Modena, seriemesterens hjemmebane og dagens semifinaler spilles slik:

Kl. 16:00 Azimut Modena – Diatec Trentino
Kl. 18:30 Cucine Lube Civitanova – Sir Safety Conad Perugia

Bronsefinalen spilles kl. 14:30 i morgen, finalen kl. 17:30.

Du kan lese mer her. World of Volley har laget en oversikt over alle stjernene som deltar i kampene, den kan du se her. Kampene vises på Lega Volley Channel, men vi vet ikke om de kan sees utenfor Italia, og i så fall er det vel pay per view, du kan sjekke her.

 

Legg igjen en kommentar