Publiserte artikler

Puljeoppsett NCC

Turneringslederen for NCC (NEVZA Club Championship) har nå offentliggjort puljene for denne sesongens innledende kamper. Det var en stund litt usikkert om det ville bli full deltakelse denne sesongen, etter som FIVB en stund truet med at spillere som kom fra land utenfra Europa måtte betale spesielle internasjonale overganger. FIVB har imidlertid gått bort fra dette, og vi kan se fram til både canadiske og brasilianske, samt spillere fra USA, i denne høstens nordiske klubbmesterskap.

Det deltar elleve lag i hver klasse i NCC denne gangen. Disse er fordelt på to ganger tre puljer, og to av disse arrangeres i Norge. Det er en kvinnepulje i Randaberg og en pulje for menn i Bergen, med Viking som arrangør. Denne sesongen spiller ikke kvinner og menn samme helg. Kvinnene spiller sine kamper 11.-13. november, mennene en uke senere.

I alt sju norske lag deltar i år. I kvinneklassen er det Randaberg, Oslo Volley og Viking, hos mennene Viking, Førde, NTNUI og BK Tromsø. Puljene er satt opp slik, med arrangørene nevnt først:
Kvinner
Pulje A

Brøndby VK (DEN)
Oslo Volley
HK (ICE)
Pulje B
Randaberg
Amager VK (DEN)
Afturelding (ICE)
Ikast KFUM (DEN)
Pulje C
Holte IF (DEN)
Engelholm (SWE)
Viking
Team Køge (DEN)
Menn
Pulje A

Hvidovre DK (DEN)
Gentofte Volley (DEN)
BK Tromsø
HK (ICE)
Pulje B
Viking
Førde VBK
Ishøj Volley (DEN)
Pulje C
BK Marienlyst (DEN)
Falkenbergs VBK (SWE)
NTNUI
Middelfart VK (DEN)

Legg igjen en kommentar