Publiserte artikler

TVN og Viking vant i Vestcup

Stor aktivitet i Stavanger Idrettshall. Foto: Vestcup

I alt 125 lag sørget for stor stemning i Stavanger Idrettshall og Ynglingehallen da den 30. utgaven av Vestcup ble arrangert i helgen. De aller fleste lagene holdt til i idrettshallen, bare mennenes elitelag var i aksjon på full bane i Ynglingehallen. Dette satte elitespillerne stor pris på, men det var synd ikke alle de unge spillerne i idrettshallen kunne følge også de beste herrespillerne på nært hold. Det var ikke alltid det passet å ta turen til den andre hallen når det var en liten pause i spillet. Arrangørene hadde imidlertid sørget for å streame kampene i Ynglingehallen, og sendingene var det mulig å følge på skjerm i idrettshallen.

I mennenes eliteklasse ble det Viking fra Bergen (tidligere Nyborg) som gikk til topps foran Randaberg, mens de unge jentene på Toppvolleygymnaset tok en overbevisende seier i den beste kvinneklassen, noe som lover godt foran starten på eliteserien.

Du finner alle resultatene fra alle klassene i turneringen her.

Legg igjen en kommentar