Publiserte artikler

OL-mestrene vant igjen

Godt besøkte finaler i Toronto. Foto: FIVB

Begge de olympiske mesterlagene gikk til topps da finalen i World Tour ble ferdigspilt i Toronto i Canada i helgen. Først gjorde Laura Ludwig og Kira Walkenhorst fra Tyskland sesongen perfekt da de slo Joana Heidrich og Nadine Zumkehr fra Sveits 2-0 (21-18, 21-16) i finalen. Tyskerne gikk ikke ubeseiret gjennom turneringen. I puljespillet tapte de begge kampene sine, blant annet mot Heidrich-Zumkehr, men deretter var de tilbake på vinnersporet. Bronsemedaljene gikk også til Sveits, Forrer-Vergé-Dépré A. slo Larsissa-Talita fra Brasil 2-0 og sørget for at alle medaljene gikk til Europa. Alle turneringsresultatene hos kvinnene er her.

Også mennenes gullvinnere i OL gjentok bragden fra Rio. Og om det ble Europa hos kvinnene, ble det Sør- og Nord-Amerika hos mennene. Finalen ble helbrasiliansk, der Alison-Bruno Schmidt slo sine landsmenn Pedro Solberg-Evandro 2-0 (21-19, 21-19). Bronsefinalen endte 2-0 til Hyden-Bourne fra USA over Schalk-Saxton fra Canada. Mennenes resultater er her, FIVBs turneringsside her.

Legg igjen en kommentar