Publiserte artikler

To EM-puljer halvveis

Sveriges David Pettersson var høyt oppe mot Danmark. Foto: CEV

To av de i alt tolv puljene som spiller andre runde i kvalifiseringen til EM, spilte ferdig første halvdel i kveld. Andre runde i kvalifiseringen går over to helger hvor fire lag i hver pulje spiller tre kamper hver helg. I Tyrkia og Romania leder nå Nederland og Tsjekkia henholdsvis pulje E og F hos mennene, begge lagene med tre seire. De vil dermed ha en fordel når de tre siste og avgjørende kampene spilles på de to landenes hjemmebane.

I den «nordiske» puljen i Sønderborg i Danmark, gjenstår en kamp for hvert lag i morgen. Portugal er kommet best i gang med 6 poeng. I går slo de litt overraskende Finland med 3-0, mens de fikk  store problemer mot Danmark i dag, men vant til slutt 3-1. Og Sverige måtte tåle 1-3 mot Finland i dag etter relativt enkle 3-0 mot Danmark i går. Så denne puljen er nok ikke avgjort ennå.

Du finner alle resultater fra både kvinnenes og mennenes kvalifisering her.

Legg igjen en kommentar