Publiserte artikler

God Vestcupdeltakelse

Igjen klart for stor aktivitet i Stavanger Idrettshall. Foto: Ingar Norvik

Det er klart for massemønstringen Vestcup igjen. Denne breddeturneringen arrangeres i år for 30. gang på rad, og arrangørene har greid å samle større deltakelse enn på mange år, hele 125 lag er påmeldt. De aller fleste kampene går på 12 baner i Stavanger Idrettshall, bare mennenes elitelag i gruppe 1 spiller denne gangen kampene sine på full bane i Ynglingehallen. Det spilles i alt i 13 klasser, 7 hos kvinnene, 6 hos mennene, og både for seniorer og juniorer, der yngste klasse er for de under 11 år. Størst er deltakelsen i klassen for jenter U15, der 17 lag er påmeldt, men 16 lag er påmeldt både hos mennene i 1.-2. divisjon og kvinnenes 1.-2. divisjon og jenter U13.

Internasjonal deltakelse kommer det fra England, Skottland og Polen, men ellers er hovedvekten av de deltakende lagene fra Sør- og Vestlandet. I eliteklassen deltar 5 lag hos kvinnene, fire hos mennene. De norske elitelagene Randaberg, TIF Viking og TVN har fått selskap av Kristiansand Sandvolleyballklubb og polske SMS Police i kvinneklassen, mens mennenes eliteklasse består av Førde, Randaberg, TIF Viking og TVN. Turneringen starter i morgen og hjemmesiden til Vestcup finner du her.

En annen av de årvisse høstturneringen tar også til i morgen. Det er Midt-Nordisk, som går i Dragvollhallen i Trondheim. Bare seniorlag deltar i turneringen, i alt 32, blant andre elitelaget til NTNUI. Les mer her. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar