Publiserte artikler

World League 2017

Det internasjonale volleyballforbundet FIVB har presentert neste års World League. Som i år deltar 36 lag fordelt på tre divisjoner, og konseptet fra i år med å samle fire og fire lag tre helger (to helger i 3. divisjon), blir også fulgt. Neste års World League vil starte 2. juni, og vil ha finaler i 3. divisjon 16.-18. juni, i 2. divisjon 23.-25. juni og i 1. divisjon 28. juni-2. juli. Arrangementstedene er ikke bestemt ennå.

To lag fra denne sesongens World League har trukket seg. Det er Cuba og Puerto Rico. Nye land inn er årets vinner av European League, Estland, og Østerrike. Ellers følger opp- og nedrykk vanlig mønster. Dermed spiller følgende lag i de tre divisjonene:
1. divisjon: Serbia, Brasil, Frankrike, Italia, USA, Russland, Iran, Belgia, Argentina, Polen, Bulgaria og Canada.
2. divisjon: Australia, Tyrkia, Nederland, Finland, Tsjekkia, Kina, Egypt, Slovakia, Sør-Korea, Japan, Portugal og Slovenia
3. divisjon: Hellas, Taiwan, Montenegro, Venezuela, Qatar, Spania, Tunisia, Tyskland, Mexico, Kasakhstan, Estland og Østerrike.

Les mer hos FIVB her.

Legg igjen en kommentar