Publiserte artikler

World Tour-finale

Hvem av disse får spille finale? Foto: FIVB

Som seg hør og bør avslutter FIVB den internasjonale sandvolleyballsesongen med en finale. Denne foregår i Toronto i Canada med 12 lag i hver klasse. Dette er de 8 høyest rankede lagene fra World Tour, samt 4 wild cards. Ett av lagene som opprinnelig skulle delta, var canadiske  Bansley-Pavan. Disse to skilte imidlertid lag etter OL, så dermed innledes turneringen i dag med en kamp der de to har hver sin nye makker, Heather Bansley spiller med Brandie Wilkerson, Sarah Pavan med Melissa Humana-Paredes. Vinneren av denne kampen får plass blant de 12 deltakerne i kvinneklassen.

De 12 lagene i hver klasse er delt opp i fire puljer. Puljevinnerne går til kvartfinale, mens nr. 2 i en pulje spiller om kvartfinaleplass mot nr. 3 i en annen pulje. Du finner FIVBs side for turneringen her.

Legg igjen en kommentar