Publiserte artikler

Knallecupen

Koll tok andreplass i Borås. Foto: Knallecupen

IK Ymer i Borås arrangerer hver høst en oppkjøringsturnering i volleyball der mange elitelag deltar. Noen norske østlandslag tar også turen dit, samt noen danske. I år fikk turneringen dessuten deltakelse av det engelske landslaget for menn som var på Sotra i vår og spilte i EM-kvalifisering. Dette laget viste seg å være det sterkeste i herreklassen, og selv om Koll ga god motstand i finalen, ble det til slutt England som gikk til topps i turneringen. Koll tok seg til finalen ved blant annet å slå det svenske elitelaget Södertelge i semifinalen. Av de andre norske lagene i herreklassen, ble Askim nr. 5 og +45-veteranene til Norge nr. 8.

I kvinneklassen ble Tønsberg beste norske lag med en fjerdeplass, mens Koll ble nr. 5. Danske Ikast vant.

Resultatene fra Knallecupen finner du her. Se også Knallecupens facebook her. Kolls hjemmeside har også facebookreportasje, se her.

Legg igjen en kommentar