Publiserte artikler

Polen europamestere

Polen europamestere i U20. Foto: CEV

Det ser ut til at Polen stadig vekk får fram gode guttelag, først og fremst gjennom volleyballgymnaset i Spala. De aller fleste spillerne på laget som vant EM U19 i fjor, og som har deltatt i EM U20 i år, kommer derfra. Som vinnere av U19 i fjor, måtte Polen finne seg i å være favoritter i U20 i år. Og de har greid å leve opp til favorittskapet. I finalen i går mot overraskelseslaget Ukraina vant de 3-1 (29-27, 25-21, 21-25, 25-12). I semifinalen vant Polen over Russland med 3-1, mens Ukraina slo Italia 3-2. Bronsefinalen ble vunnet av Russland med 3-1 over Italia. Den videre rekkefølgen: 5. Tyrkia, 6. Tyskland, 7. Serbia, 8. Bulgaria.

Drømmelaget ser slik ut:

MVP: Oleh Plotnytskyi (UKR)
Opplegger: Riccardo Sbertoli (ITA)
Diagonal: Jakub Ziobrowski (POL)
Kanter: Oleh Plotnytskyi (UKR) og Bartosz Kwolek (POL)
Midter: Aleksei Kononov (RUS) og Gianluca Galassi (ITA)
Libero:  Stanislav Dramov (BUL)

Mesterskapet ble avsluttet i Plovdiv i Bulgaria, og CEVs turneringsside er her.

Legg igjen en kommentar