Publiserte artikler

Finaler på Voldsløkka

Mange nasjoner representert på Voldsløkka. Foto: NVBF

Tre norske lag skal spille finalene i NEVZA-turneringen i sandvolleyball på Voldsløkka i Oslo. Herrefinalen er helnorsk. Der møtes Christian Sandlie Sørum-Mathias Berntsen og Geir Eithun-Lars Tveit Retterholt kl. 17:00. Dette etter at Sørum-Berntsen slo det svenske laget Boman-Appelgren 2-0 (21-18, 21-16) i sin semifinale tidligere i dag, mens Eithun-Retterholt vant 2-0 (21-18, 24-22) over Overgaard-Jonassen fra Danmark i sin.

I kvinnefinalen kl. 16:00 er Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg norske representanter. I semifinalen slo de ut Janne Pedersen og Emilie Olimstad med 2-1 (21-16, 12-21, 15-12). I finalen møter de det finske toppseedede laget Lehtonen-Parkkinen. Pedersen-Olimstad spiller bronsefinale kl. 14 mot de svenske tvillingene Thurin.

Resultatene for de norske vi ikke nevnte i går, er to femteplasser, til Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Daniel Bergerud-Svein Solhaug.

Kvinnenes resultater er her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar