Publiserte artikler

NEVZA dag 2

To dager i NEVZAs sandvolleyballturnering på Voldsløkka i Oslo er snart ferdig. Det ble noen små endringer i herreklassen, som førte til at det har deltatt 24 lag i denne klassen, mens alle de påmeldte 18 lagene i kvinneklassen har spilt. I hver klasse er to av semifinalistene funnet, det er lagene som har vunnet sine tre kamper. I kvinneklassen er det de svenske tvillingene Kristina og Susanna Thurin og det norske laget med Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg. Hos mennene er to norske lag semifinaleklare. Det er laget med Geir Eithun og Lars Tveit Retterholt, der Retterholt er kommet inn i stedet for cubaferierende Bjarte Usken, og det er laget med Christian Sandlie Sørum og Mathias Berntsen.

Semifinalene spilles i morgen. Da vil også de fire siste semifinalistene bli funnet. Flere av norske lag har mulighet til å ta disse plassene. De norske som har spilt ferdig i dag, har fått følgende plasseringer:
Kvinner:
Nr. 13 Gilen-Lunde
Menn
Nr. 17 Gamlemoen-Høidalen, Kjemperud-Opsahl og Løvli Helgerud
Nr. 13 Sørum-Hansen
Nr. 9 Helland-Fornes og Moen-Jørstad

Turneringens facebookside er her. Kvinnenes resultater er her, mennenes her.

 

Legg igjen en kommentar