Publiserte artikler

Mangler treningshall

Vanskelig å spille volleyball her. Foto: Privat

Elitelagene til TIF Viking (tidligere Nyborg) kan for tiden ikke bruke sin faste trenings- og kamphall, Stemmemyren, kan vi lese i Bergens Tidende. Grunnen er at en oppgradering av ventilasjonsanlegget har ført til at hallen en lengre tid har stått uten utlufting. Dette har gjort at fuktighet har satt seg i gulvet, som dermed har trutnet og hevet seg, med det til følge at det er umulig å trene i hallen. Hallen har nå vært stengt i fire uker, og i denne perioden har elitelagene bare unntaksvis hatt mulighet til å trene volleyball. Idrettsrådet i Bergen har forsøkt å finne alternative treningshaller, men hallkapasiteten i Bergen er sprengt fra før, så det er ikke så lett å finne treningssteder uten at andre blir skadelidende.

Det er nå håp om at Stemmemyren kan bli klar i løpet av neste uke, men det er ikke gitt garantier. Les artikkelen i BT her.

Legg igjen en kommentar