Publiserte artikler

Semifinale EM U20

Italia i hvitt snudde 0-2 til seier mot Russland. Foto: CEV

De tolv guttelagene med spillere født 1997 og senere som spiller EM U20 i Plovdiv og Varna i Bulgaria, er nå ferdige med puljespillet. De to dårligste i hver pulje, Frankrike, Tsjekkia, Slovenia og Hviterussland, har da spilt ferdig. De åtte andre samles i Plovdiv der de skal spille semifinaler. De to beste i hver pulje spiller om plassene 1-4, de fire andre spiller om plassene 5-8.

Det er nr. 1 i den ene puljen som spiller semifinale mot nr. 2 i den andre. I begge puljene gikk det ene laget ubeseiret gjennom de første dagene. Det var Polen i pulje I og Italia i pulje II. Semifinalene spilles i morgen, og oppsettet ser slik ut:
Semifinaler 5-8
Kl. 11:00 Tyskland-Serbia
Kl. 13:30 Bulgaria-Tyrkia
Semifinaler 1-4
Kl. 16:00 Polen-Russland
Kl. 18:30 Italia-Ukraina

Resultatene finner du her. Kampene streames på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar