Publiserte artikler

Frydnes blir tysk landslagstrener

Martin Wathne Frydnes. Foto: DVV

Martin Wathne Frydnes, opprinnelig fra Os i Hordaland, blir trener for det tyske juniorlandslaget for kvinner. Bare få dager etter at Tyskland ble nr. 7 i EM U19 melder det tyske forbundet at Martin starter i ny jobb som trener for landslaget fra 15. september. Samtidig vil han være trener for VC Olympia Berlin i Tysklands øverste serie. VCO Berlin tilsvarer det norske Toppvolley, det vil si det er unge spillere som går på skole i tillegg til å trene og spille.

Dette er noe Martin er kjent med, etter som han gjennomførte to år på Toppvolley. Etter det dro han til Falkenberg i Sverige som spiller, men da det der ble oppdaget at han har Marfan syndrom, fikk han i stedet treneroppgaver i klubben. Og siden har han stort sett holdt seg i utlandet, med unntak av året han ledet UiS Stavanger til serie- og NM-gull. Martins to siste oppgaver har vært som assistent for Tore Aleksandersen i Polen og som assistenttrener i Lokomotiv Baku i Aserbajdsjan. I det hele har han fått med seg mye i sitt 28-årige liv.

Du kan lese meldingen fra det tyske volleyballforbundet her.

Legg igjen en kommentar