Publiserte artikler

Nye og gamle norgesmestere

Øivind Hordvik norgesmester nok en gang. Foto: uhweb

Norgesmesterskapet i sandvolleyball på Voldsløkka i Oslo fikk ny og gammel mester i begge klasssene. I fjor vant Hanne Haugen Aas i par med Janne Kongshavn. I år var Janne Pedersen Aas’ makker, og dette laget slo Kongshavn og hennes makker Victoria Faye Kjølberg i finalen med 2-0 (21-19, 21-17). Bronsemedaljen gikk til Ingrid Lunde og Oda Ulveseth. I bronsefinalen slo de Høvik-Schwinghammer 2-0.

I mennenes finale spilte Øivind Hordvik og Mathias Berntsen sammen for det vi tror er første gang. Hordvik ble norgesmester for tre år siden sammen med Morten Kvamsdal, mens Berntsen ikke har vunnet senior-NM. Mesterskapet startet ikke så bra for det nykomponerte laget. De tapte førsterundekampen mot ringrevene Martin Spinnangr-Tarjei Skarlund. De måtte dermed ta den lange veien, men de klarte det feilfritt, og i finalen skulle de nok en gang støte på Spinnangr-Skarlund. Og nå var det Hordvik-Berntsen som skulle vinne 2-0. Settsifrene ble 24-22, 21-11. Bronsefinalen ble vunnet av Daniel Bergerud og Svein Solhaug over brødrene Sørum med 2-0.

Du finner resultatene her. Se også innlegg på NVBFs facebooksider her.

Legg igjen en kommentar