Publiserte artikler

Jurmala Masters

Hovedbanen i Jurmala. Foto: CEV

CEVs siste EM-turnering for sesongen, Jurmala Masters, begynner i dag med kvalifisering for både kvinner og menn. Hovedrunden starter i morgen med 16 lag som spiller dobbel eliminasjon. Av disse er 12 forhåndskvalifiserte, de 4 siste kommer fra to runder med kvalifiseringsspill. Turneringen i den latviske byen er viktig for neste års VM. Vinnerne i hver klasse sørger nemlig for at landet de kommer fra er sikret en plass i VM i 2017, les her.

Så de eneste norske deltakerne i Jurmala, Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth, har mye å spille for i tillegg til ære, poeng og penger. Lunde-Ulveseth må spille kvalifisering for å ha mulighet til premiebeløp. Seedet som nr. 3, starter de kl. 11:00 i dag mot det nederlandske laget Wouters-Smit. Resultatene finner du her.

Laola1.tv viser kamper fra Jurmala Masters, sjekk her.

Legg igjen en kommentar