Publiserte artikler

Ingen VM-plass

Ulveseth-Lunde i aksjon i Jurmala. Foto: CEV

Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth greide ikke å ordne en VM-plass i sandvolleyball for Norge neste år i denne omgang. I CEV Jurmala Master vant de sin førsterundekamp i kvalifiseringen i dag mot Wouters-Smit fra Nederland med 2-0 (21-15, 24-22), men i andre runde måtte de tåle et knepent tap med 1-2 (19-21, 21-14, 16-18) for det tyske laget Culav-Seyfferth. Så om ikke de får en lucky loser-plass på grunn av manglende oppmøte for noen lag, blir det ikke hovedrunde på de norske i Latvia denne gangen. Hvis ikke, skulle de kunne rekke hjem til Oslo og delta i NM på lørdag.

Vi må ellers rette opp en feil når det gjelder hovedrunden. I Mastersturneringene kan hovedrunden spilles som dobbel eliminasjon eller med puljespill pluss singel eliminasjon. I Jurmala er den siste varianten valgt.

Du finner alt om turneringen her.

Legg igjen en kommentar