Publiserte artikler

Mol-Sørum i kvartfinale

Latvia angriper mot Anders i blokk og Christian i forsvar. Foto: CEV

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum vant også den siste puljekampen i EM U22 i sandvolleyball. Smits-Samoilovs fra Latvia ble slått 2-0 (21-11, 21-19). Som puljevinnere gikk de dermed direkte til andre runde i eliminasjonsspillet, der de i dag møtte Métral-Zandbergen fra Sveits. Uten for store problemer vant de også denne kampen 2-0 (21-14, 21-16) og er nå klare for kvartfinale.

Kvartfinalen spilles kl. 20:00 i kveld. I skrivende stund er det ikke klart hvem som blir motstandere. Resultatene ser du her. Kampen streames på laola1.tv, følg med her.

Bergens Tidende har ellers hatt en lengre artikkel i dag om Anders og familien hans, oppveksten i den lille bygda Strandvik med 500 innbyggere, flytting til Sand og toppvolleyballgymnaset, og kontrakten hans med den belgiske toppklubben Noliko Maaseik. Dessverre trengs abonnement for å lese artikkelen, som er her.

Vi nevner også at det ikke gikk så bra for Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth i CEVs satellitturnering i Kisakallio i Finland. Etter tap i første runde, ble også de svenske tvillingene Kristina og Susanna Thurin for sterke i kampen om å bli bedre enn nr. 13, og vant 2-0 (21-11, 21-13). Resultatene i Kisakallio er her.

Legg igjen en kommentar