Publiserte artikler

EM U19 jenter

I dag starter sluttspillet i EM i volleyball for jenter født 1998 og senere. Mesterskapet spilles med puljespill i Nitra i Slovakia og Györ i Ungarn, mens sluttspillet for de åtte beste skal gå i Nitra. Tolv lag deltar i sluttspillet. Disse er delt i to puljer der det spilles alle mot alle. Etter puljespillet spiller nr. 1 i den ene puljen semifinale mot nr. 2 i den andre. Tilsvarende spilles det semifinaler om plasseringen 5-8 mellom nr. 3 i den ene puljen og nr. 4 i den andre. Nr. 5 og 6 har da spilt ferdig.

Puljene ser slik ut:
Pulje I (i Nitra): Belgia, Bulgaria, Frankrike, Kroatia, Slovakia, Tyrkia
Pulje II (i Györ): Hviterussland, Italia, Russland, Serbia, Tyskland, Ungarn

Resultatene fra kampene finner du her. Kampene i Györ blir streamet på laola1.tv, sjekk her.

Norge deltok i kvalifiseringen til mesterskapet. I i 2. runde i pulje med Bulgaria, Finland og Estland, tok laget 1 poeng og ble nr. 4.

Legg igjen en kommentar