Publiserte artikler

Norske resultater i sanden

Mol-Sørum har innledet solid i Thessaloniki. Foto: CEV

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum fortsetter å imponere i EM U22 i Thessaloniki. I deres andre puljekamp slo de tidligere i dag engelskmennene Poole-Jones klart med 2-0 (21-8, 21-9). Kl. 17:30 i dag spiller de puljefinale mot Smits-Samoilovs fra Latvia på bane 1. Kampen vises på laola1.tv, se her. Uansett utfall av kampen er de norske klare for eliminasjonsspillet som starter i morgen. Resultatene har du her.

For det norske jentelaget med Sunniva Helland-Hansen og Live Johanne Lunde Fossdal har det ikke gått like bra. De har tapt alle puljekampene sine, den siste mot Eiholzer-Gerson fra Sveits, og de har dermed blitt nr. 25 i mesterskapet. Se resultatene her.

Heller ikke Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth har fått en ideell start på sin turnering, CEVs satellitturnering i Kisakallio i Finland. De tapte knepent den første puljekampen mot Driessen-Meertens fra Nederland med 1-2 ((21-18, 18-21, 13-15) og må nå ut i taperdelen for å komme seg til topps. Den første kampen der blir mot de svenske søstrene Thurin. Denne kampen går kl. 14:10 og vises også på laola1.tv, sjekk her. Resultatene fra Kisakallio finner du her.

Legg igjen en kommentar