Publiserte artikler

Grei guttestart i EM

Første dag i EM U22 i sandvolleyball er over. Som tidligere opplyst fikk Norge med ett lag i hver klasse. Guttelaget med Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum fikk bare en puljekamp i dag, og de hadde ingen problemer ned å vinne denne mot Lewicki-Kaszewiak fra Polen med 2-0 (21-10, 21-8). De skal altså ha to kamper i morgen. Kl. 8:20 møter de Poole-Jones fra England, kl. 17:30 er Smits-Samoilovs fra Latvia motstandere. Med den gode starten bør eliminasjonsspillet være klart allerede.

For det norske jentelaget med Sunniva Helland-Hansen og Live Johanne Lunde Fossdal har det gått tyngre. De har spilt to kamper i dag, og begge har endt med tap. Først mot Jancar-Calcina fra Slovenia, den endte 0-2 (15-21, 19-21), og deretter mot grekerne Moldovanidi-Spiliotopoulou. Denne ble også 0-2 (18-21, 16-21). De er dermed avhengige av å slå Eiholzer-Gerson fra Sveits i morgen kl. 12:30 for å gå videre til eliminasjonen.

Resultatene for guttene finner du her, for jentene her. To baner streames på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar