Publiserte artikler

Long Beach Grand Slam

OLs bronsevinnere Walsh Jennings og Ross deltar i Long Beach. Foto: FIVB

De olympiske lekene i Rio de Janeiro er slutt, men den internasjonale sandvolleyballsesongen er ikke helt over ennå, selv om det nærmer seg. Den siste ordinære turneringen i FIVB-regi starter i dag, før det hele avsluttes med finale i Toronto i Canada 13.-18. september. Turneringen som starter i dag går sør for Los Angeles i California, i Long Beach, og er en Grand Slam. Mange av topplagene har tatt fri etter OL, noe som har gitt plass til noen norske lag. Øivind Hordvik ville ha fått plass i hovedrunden om han hadde spilt med Bjarte Usken, men denne gangen danner han par med Bjarne Nikolai Huus, og dermed blir det kvalifisering på de to. Det samme blir det for Christian Helland og Jarle Fornes, og i kvinneklassen for Victoria Faye Kjølberg og Janne Kongshavn.

Kvalifiseringspuljene er ikke fulle, så noen av lagene slipper unna første runde før puljespillet som starter i morgen for begge klassene. Det gjelder både Kjølberg-Kongshavn og Hordvik-Huus. Helland-Fornes må imidlertid vinne to kamper om de skal få plass i hovedrunden, og de starter mot et canadisk lag, MacNeil-Burlacu. Ettersom det er ni timers tidsforskjell på California og Norge, vil det ta noen timer før kampene starter, og tidspunktene er ennå ikke klare. Resultatene for mennenes kvalifisering vil komme her, kvinnenes her.

Legg igjen en kommentar