Publiserte artikler

Kvinnenes kvartfinaler trukket

Brasil (i gult) vant toppkampen mot Russland. Foto: FIVB

Det ble ikke uventet Japan som vant den avgjørende kampen om den siste kvartfinaleplassen i kvinnenes volleyballturnering i OL. Seieren mot Argentina lød på 3-0, men Japan fikk kjempe hardt, i hvert fall i to av settene: 25-23, 25-16, 26-24. Dermed ble Japan nr. 4 i pulje A og får møte puljevinneren i pulje B. Det blir USA, som ved å vinne den siste puljekampen mot Kina med 3-1, vant alle puljekampene sine. I denne puljen slo Nederland Serbia 3-2 og ble nr. 2 i puljen. Serbia ble nr. 3 og Kina nr. 4.

I pulje A tapte ikke Brasil et eneste sett. I den siste kampen møtte de toeren Russland, men heller ikke de kunne hamle opp med hjemmefavorittene. Dermed blir det kvartfinale mot Kina for Brasil. Sør-Korea ble nr. 3 i denne puljen. De to siste kvartfinalene ble trukket og ga som resultat at Sør-Korea møter Nederland og Russland møter Serbia. Det er også klart hvilke kvartfinalevinnere som møtes i semifinale. Les melding om trekningen her. Der finner du også kamptidspunktene i morgen. Du må legge til fem timer for å få norsk tid.

Legg igjen en kommentar