Publiserte artikler

Kvartfinaler i OL-sanden

Kan Kerri Walsh Jennings ta sitt fjerde OL-gull på rad? Foto: FIVB

I OLs sandvolleyballturnering er det nå kommet til kvartfinalene på Copacabana. I skrivende stund er kvinnene i gang med sine kamper, mennene starter et døgn etter. Åttendedelsfinalene hos kvinnene ga ikke store overraskelser, den største var vel at sveitserne Heidrich-Zumkehr slo ut Meppelink-Van Iersel fra Nederland med 2-1. Hos mennene måtte en av Brasils medaljehåp si takk for seg da norgesættlingen Pedro Solberg i par med Evandro tapte mot mot russerne Liamin-Barsuk, også de med 1-2. Brasils gullsjanser i herreklassen hviler nå hos verdensmesterne Alison-Bruno Schmidt. Hos kvinnene har Brasil fortsatt med Larissa-Talita og de regjerende verdensmesterne Agatha-Barbara.

Kvartfinaleoppsettet ser ellers slik ut:
Kvinner
Larissa-Talita mot Heisdrich-Zumkehr
Pavan-Bansley, Canada mot Ludwig-Walkenhorst, Tyskland
Walsh Jennings-Ross, USA, mot Bawden-Clancy, Australia
Agatha-Barbara mot Ukolova-Birlova, Russland
Menn
Nikolai-Lupo, Italia, mot Liamin-Barsuk
Simenov-Krasilnikov, Russland, mot Diaz-Gonzales, Cuba
Lucena-Dalhausser, USA, mot Alison Bruno Schmidt
Nummerso-Varenhorst, Nederland, mot Brouwer-Meeuwsen, Nederland

Kvinnenes resultater finner du her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar