Publiserte artikler

Tre lag kvartfinaleklare i Rio

Tilspissing i mennenes pulje A etter at USA slo Brasil. Foto: FIVB

Etter at tre av fem puljekamper er spilt i volleyballturneringen i OL, er tre lag klare for kvartfinale. Alle tre er i kvinneklassen der Brasil og Russland i pulje A og Serbia i pulje B har vunnet alle sine tre kamper. Og siden to lag i begge puljene står med tre tap, kan de tre førstnevnte ikke bli forbigått av noen av bunnlagene.

I mennenes turnering er det også lag som har vunnet tre kamper, Italia i pulje A og Polen i pulje B. Men etter at USA slo Brasil i natt, har begge femmerne i puljen vunnet en kamp, aå de to lederne kan teoretisk bli forbigått.

I dag og til natten er det nye kamper i kvinnenes turnering. Resultatene finner du her. Tabellene i mennenes puljer er her.

Legg igjen en kommentar