Publiserte artikler

Begge lag videre i Brno

God oversikt fra tribunen. Foto: CEV

Begge de norske lagene i EM U18 i sandvolleyball, har gått videre til eliminasjonsspillet og er sikret å ikke bli dårligere enn nr. 17. Guttelaget med Sveinung Berg Olsen og Jakob Solgaard Thelle vant en og tapte en kamp i dag og ble dermed nr. 2 i puljen. Tapet kom mot puljevinnerne Ryter-Blum. I en jevn kamp vant sveitserne 2-1 (21-16, 15-21, 15-10). I dagens siste kamp slo Olsen-Thelle Van Dorpe-Nuyttens fra Belgia 2-0 (21-17, 21-18). I den første eliminasjonskampen er de da som puljetoer trukket mot en puljetreer, Skakic-Mirkovic fra Serbia. Kampen går kl. 11:30 lørdag, resultatene kommer her.

Emilie Olimstad og Kirstine Larsdatter Garder er blitt nr. 3 i sin pulje etter at de tapte dagens kamp mot Müller-Viemann fra Tyskland med 1-2 (16-21, 26-24, 13-15). Puljetoeren de er trukket mot i første eliminasjonsrunde er Kholad-Auramchyk fra Hviterussland. Denne kampen skal gå kl. 9:50 lørdag. Resultater finner du her.

Les reportasje fra CEV her.

Legg igjen en kommentar