Publiserte artikler

Åttendedelsfinaler i beach-OL

Kan Russland eller Nederland gå til topps i OL? Foto: FIVB

I sandvolleyballkonkurransen i OL i Rio er puljespillet nå ferdig. Av de tjuefire lagene i hver klasse som startet turneringen, gjenstår nå seksten som skal møte hveraandre i utslagskamper fram mot finalen. De seksten lagene består av de to beste fra hver pulje pluss de to beste treerne. De to siste lagene ble funnet ved at to og to av de fire siste treerne spilte mot hverandre i avgjørende kamp. For Polens del skjedde det ulykkelige at begge herrelagene deres ble slått ut i disse såkalte lycky losers-kampene.

Noen overraskende utslåtte lag er der, blant annet ble USAs Gibb-Patterson og Fendrick-Sweat utslått, og mange hadde nok regnet med at Samoilovs-Smedin fra Latvia og van Gestel-van der Vlist fra Nederland skulle gå videre. Kampene i åttendedelsfinalene starter i dag. Oppsettet for kvinnene finner du her, for mennene her.

Legg igjen en kommentar