Publiserte artikler

Grei EM-åpning

Linjedommer i aksjon i Brno. Foto: CEV

De norske lagene i EM U18 i sandvolleyball i Brno i Tsjekkia har fått en lovende start på turneringen. Emilie Olimstad og Kirstine Larsdatter Garder har spilt to kamper, vunnet den en og tapt den andre. Seieren kom i den første kampen mot Rosner-Grossman fra Israel, og lød på 2-0 (21-12, 21-15), mens de spanske Moreno-Carro ble for sterke og vant 2-0 (21-14, 21-14). I morgen kl. 13:10 møter Olimstad-Garder Müller-Viemann fra Tyskland, men uansett utfall av den kampen er de noske jentene garantert å gå videre til eliminasjonsspillet. Resultatene finner du her.

De norske guttene Sveinung Berg Olsen og Jakob Solgaard Thelle har spilt bare en kamp i dag, og vil da få to i morgen. Dagens kamp mot Klavins-Jansons fra Latvia ble vunnet 2-1 (17-21, 21-17, 15-11). Morgendagens kamper starter mot Ryter-Blum fra Sveits kl. 09:00, og den siste puljekampen får de kl. 16:30 mott Van Dorpe-Nuyttens fra Belgia. Dagens seier gir også Olsen-Thelle gode sjanser til å gå videre til eliminasjonsspillet. Resultater her.

Legg igjen en kommentar