Publiserte artikler

To OL-kampdager

Italias blokk greide ikke stoppe Serbia. Foto: FIVB

I OLs volleyballturnering er nå to kampdager avviklet i begge klassene, og vi ser antydning til hvem som blir de åtte kvartfinalelagene. Hos kvinnene er to lag i hver pulje ubeseiret. I pulje A er det Brasil og Russland, og ikke mange blir overrasket om det blir Argentina og Kamerun som har spilt ferdig etter puljespillet. I pulje B har Serbia og USA vunnet begge sine kamper. Puerto Rico skal nok slite for å få kvartfinaleplass, mens Italia med to tap så langt, ligger utsatt til. De får en nøkkelkamp mot Nederland i dag.

Hos mennene er det også to lag i hver pulje som har to gevinster. Det er Italia og Brasil i den antatt hardeste puljen, der USA noe overraskende har to tap så langtt, ikke like overraskende det samme for Mexico. Og i pulje B er både Argentina og Polen ubeseirete. Egypt har slått Cuba, som selvsagt er svekket etter at de må unnvære spillerne som ble fengslet i Finland, men disse to lagene tar nok likevel de siste plassee i puljen.

I dag har vi disse kampene i kvinneklassen:
pulje A
Russland-Kamerun
Sør-Korea-Argentina
Brasil-Japan
Pulje B
Kina-Puerto Rico
Italia-Nederland
USA-Serbia

Hos mennene spilles følgende i morgen:
Pulje A
Canada-Frankrike
Italia-Mexico
Brasil-USA
Pulje B
Iran-Cuba
Russland-Egypt
Polen-Argentina

En kamp i hver klasse vi altså gi en enslig puljeleder: USA-Serbia i pulje B hos kvinnene, Polen–Argentina i mennenes pulje B. FIVBs side for OL er her.

Legg igjen en kommentar