Publiserte artikler

Anders vant brødreduellen

Gull- og sølvvinnerne i Kuopio. Foto:CEV

Kvinnenes premiepall i Kuopio. Foto: CEV

Det var bror mot bror da finalen i NEVZA-turneringen i sandvolleyball skulle avgjøres i Kuopio i Finland søndag. Både Anders Berntsen Mol, i par med Christian Sandli Sørum, og Hendrik Nikolai Mol, som spilte med deres fetter Mathias Berntsen, hadde gått gjennom turneringen uten tap fram til finalen. Der var yngste Mol og Christian sterkest og vant 2-0 (21-17, 21-19). Også bronsemedaljene gikk til Norge. Svein Oddmund Solhaug og DanielBergerud vant kampen om tredjeplassen mot finnene Piipo-Nurminen med 2-1 (21-18, 25-27,  15-12).

For å fullende en norsk dag i Finland, ble det også norsk seier i kvinneklassen. Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland vant finalen mot Sinisalo-Ahtiainen fra Finland med 2-0 (21-12, 21-16). Bronsemedaljene gikk til Lahti-Lehtonen, Finland, uten kamp. Victoria Faye Kjølberg og Ingrid Lunde måtte melde skadeforfall.

Du finner alle resultatene fra Kuopio her. Les også melding hos CEV her.

Kommentarer (3)