Publiserte artikler

Fem norske semifinalister i Kuopio

Klart for semifinaler i Kuopio. foto: CEV

Til morgendagens semifinaler i NEVZA-turneringen i sandvolleyball i Kuopio i Finland, har to norske lag kvalifisert seg til kvinnenes semifinaler og tre til mennenes. I kvinneklassen skal Oda Johanne Ulveseth og Ingrid Lunde møte Sinisalo-Ahtiainen fra Finland i den ene semifinalen, mens Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland møter et annet finsk lag, toppseedede Lahti-Lehtonen i den andre. Kampene spilles kl. 11:15 i morgen.

Norge er sikret minst ett lag i mennenes finale. Hendrik Mol og Mathias Berntsen spiller mot Svein Solhaug og Daniel Bergerud i den ene semifinalen. Skal det bli to norske lag i finalen, må Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum slå Piippo-Nurminen i den andre. Begge semifinalene hos mennene spilles kl. 10:00.

Resultatene finner du her . Se også artikkel hos CEV her.

Legg igjen en kommentar