Publiserte artikler

God norsk start i Kuopio

Det gikk godt for de fleste norske lagene da NEVZA-turneringen i sandvolleyball i Kuopio i Finland ble innledet med første runde i går. Alle de tre kvinnelagene vant sine kamper og er klare for andre runde. Den starter i dag kl. 15:30 med et norsk internoppgjør: Kjølberg-Hjortland møter Kongshavn-Aas. En time senere spiller Ulveseth-Lunde mot danskene Sondergard-Trans.

Hos mennene må nødvendigvis noen ut i taperkamp, ettersom noen av oppgjørene i første runde var mot andre norske lag. Og et norsk lag må nødvendigvis bli nr. 13, for Retterholt-Moen skal møte Mohajer-Gamlemoen kl. 12:15. Fem norske lag gikk til andre runde, men to lag får lenger vei til toppen, for de møter et annet norsk lag i runden. Kl. 13:15 spiller både Usken-Hordvik mot Hendrik Mol-Berntsen og Solhaug-Bergerud mot Nordstrand-Helland. Det femte norske laget, Sørum-Anders Mol spiller kl. 14:15 mot finnene Piippo-Nurminen.

Du finner resultatene her. Se også reportasje hos CEV her.

Legg igjen en kommentar