Publiserte artikler

NEVZA i Kuopio

Klart for NEVZA i Kuopio. Foto: lentopalloliitto.fi

Den neste sandvolleyballturneringen i regi av the North European Zonal Volleyball Association (NEVZA), skal gå i Kuopio i Finland i dagene 4.-7. august. Det er en turnering for både kvinner og menn, og i begge klassene er det plass til seksten lag som spiller dobbel eliminasjon.

Norge er påmeldt med en solid delegasjon. Kvinneklassen i Kuopio er ikke fulltegnet, der er fjorten lag påmeldt, av dem tre norske: Oda Ulveseth-Ingrid Lunde, Janne Kongshavn-Hanne Haugen Aas og Victoria Kjølberg-Ane Guro Hjortland. Hos mennene er det mer kamp om plassene, der står sju lag på reservelisten. Ingen av dem er norske, alle de åtte påmeldte har fått plass. De åtte lagene er Bjarte Usken-Øivind Hordvik, Christian Sørum-Anders Mol, Svein Solhaug-Daniel Bergerud, Lars Retterholt-Jan-Erik Moen, Hendrik Mol-Mathias Berntsen, Ole Bastian Nordstrand-Christian Helland, Jarle Fornes-Stian Opsahl og Sadegh Mohajer-Jørn Olav Gamlemoen.

Resultatene finner du her. Les også på CEVs sider her. De påmeldte lagene ser du her.

Legg igjen en kommentar