Publiserte artikler

Ikke slutt i sanden

Femteplass sikres mot USA. Foto: Mike Ranz

De fleste har vel fått med seg at lagene som har gjort det godt i A1 Major Klagenfurt og i VM U19, henholdsvis Christian Sandlie Sørum-Anders Berntsen Mol og Emilie Olimstad -Kirstine Larsdatter Garder, nå er utslått av sine respektive turneringer. Sørum-Mol havnet på en flott femteplass, og Olimstad-Garder er nok også fornøyde med sin niendeplass etter at de tapte for favorittene og finalistene fra Brasil, Duda-Victoria, med 0-2 (13-21, 16-21). Laget som slo ut Sørum-Mol var canadierne Saxton-Schalk, et lag som er klart for OL. De måtte imidlertid kjempe for å slå de to norske, seieren ble 2-1 (21-16, 18-21, 15-13).

Men om det er slutt for denne helgen for de to norske lagene, er det mange andre norske sandvolleyballspillere som fortsatt holder på. NM for klassene U15 og U19 ble ferdigspilt torsdag, du finner alle resultatene her. I dag har U17-spillerne startet sine NM-kamper i Kristiansand, og i morgen starter NM U21 samme sted. Det er bra deltakelse. I gutter U17 deltar 27 lag, i jenter U17 hele 49 lag, i gutter U21 16 lag og i jenter U21 det samme, i alt skal altså 216 spillere i aksjon fram til finalene tirsdag. Du finner resultatene her.

I tillegg til NM, går det også kamper i We Move Norgestour i Kristiansand. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar