Publiserte artikler

Nye seire i sanden

Stor stemning i Klagenfurt. Foto: FIVB

De to unge lagene som spiller internasjonal sandvolleyball fortsetter å gjøre det godt. Emilie Olimstad og Kirstine Larsdatter vant sin første kamp i dag mot Michelle-Diana fra Paraguay med 2-1 (21-14, 16-21, 15-12), og er sikret å bli dårligst nr. 9 i VM U19. Men det kan bli vanskelig å få en bedre plassering. Motspiller kl. 14:00 er nemlig en av de mestvinnende unge spillerne, brasilianske Duda, les her. Duda spiller i par med Victoria, og de to vant pulje B uten settap, så de to norske får nok sin vanskeligste oppgave så langt i mesterskapet. Vi krysser fingrene. Resultatet ser du her.

Også Christian Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol vant sin kamp i A1 Major Klagenfurt i dag. Niendeseedede Hyden-Bourne ble slått 2-0 (29-27, 21-16), og dermed venter kvartfinale for det nye suksesslaget. Motstanderne kommer fra Canada, Schalk-Saxton. Kamptidspunkt er kl. 18:00. Resultatet finner du her, og du kan følge stream av kampen her. Les også kommentarer på NVBFs facebook her.

Legg igjen en kommentar