Publiserte artikler

Klare for eliminasjonsspill

Kirstine Garder i angrep mot Ukraina. Foto: FIVB

Begge de to norske lagene som deltar i internasjonal sandvolleyball denne uken, er klare for eliminasjonsspill i morgen. I A1 Major Klagenfurt hadde Christian Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol allerede vunnet puljen sin før dagens kamp mot Østerrikes Kunert-Dressler. Men de norske ungdommene etterlot ingen tvil og satte også disse på plass med klar seier 2-0 (21-17, 21-14). De norske går dermed direkte til andre runde og er garantert å bli ikke dårligere enn nr. 9 i turneringen. Andrerundekampen går i morgen, tidspunkt er ikke klart i skrivende stund. De vil der møte vinnerne av kampen mellom Koekelkoren-van Walle, Belgia, og Hyden-Bourne, USA. Denne kampen spilles kl. 18:00 i dag. Resultatet og morgendagens tidspunkt vil komme her. Du vil kunne se alle kampene i Klagenfurt fra denne hjemmesiden.

Også de norske jentene som deltar i VM U19 har sikret seg videre kamper. I dagens kamp mot Schulz-Boehringer fra Namibia, vant Emilie Olimstad og Kirstine Larsdatter Garder 2-0 (21-10, 21-14) og ble med det nr. 3 i puljen. De vil da trekkes mot en puljetoer til kamp i morgen. Trekningen og tidspunkt vil komme her. Det er heretter vinn eller forsvinn, så eventuelt tap gir syttendeplass i VM, seier minst niendeplass.

Du kan lese mer om sandvolleyballspillerne på NVBFs facebooksider her.

Legg igjen en kommentar