Publiserte artikler

Solide ungdommer i Klagenfurt

Det ble mye mottak og angrep for Christian mot russerne i dag. Foto: FIVB

Ungdommene Christian Sandlie Sørum (20) og Anders Berntsen Mol (19) vinner puljen sin i World Tour-turneringen A1 Major Klagenfurt i Østerrike. De har nemlig vunnet begge kampene sine i dag. Først ble de femteseedede russerne Semenov-Krasilnikov slått 2-1 (16-21, 21-18, 24-22)), før Álvaro Filho-Vitor Felipe fra Brasil, seedet som nr. 12, slått noe enklere 2-0 (21-10, 24-22). Uansett utfall av kampen i morgen mot hjemmelaget Kunert-Dressler (21), vil de norske, som har seed 28, være puljevinnere og gå direkte til andre runde i eliminasjonsspillet. Dette fordi de vil være først på innbyrdes oppgjør mot det andre laget med to seire. Kamptidspunkt for morgendagens kamp er ikke klart ennå, du finner det her.

Se også link til livestreaming av kampene her.

Legg igjen en kommentar