Publiserte artikler

Klagenfurtkvalifisering

Janne Kongshavn utslått i Klagenfurt. Foto: FIVB

Mennenes kvalifisering i A1 Major Klagenfurt er satt opp, og det første norske laget er i gang med sine kamper. Bjarne Nikolai Huus og Geir Eithun startet mot Tomás-Menéndez fra Spania kl. 9:00, mens Øivind Hordvik og Bjarte Usken spiller mot Tomatis-Dal Molin, Italia, kl. 10:00, Daniel Bergerud og Svein Oddmund Solhaug mot Müllner-Petutschnig fra Østerrike, også kl. 10:00, og Christian Sandlie Sørum og Anders Berntsen Mol mot danskene Hoyer, A.-Kildegaard kl. 11:00.

Du finner resultatene her. Eller du kan gå inn på Klagenfurts egen side her, der du også finner link til livestream fra alle banene.

Det norske kvinnelaget som spilte kvalifisering i går, Janne Kongshavn og Vilde Solvoll, røk dessverre ut i en jevn kamp mot spanske Lobato-Soria. To sett endte begge 19-21.

Legg igjen en kommentar