Publiserte artikler

Junior-NM sandvolleyball

I dag spilles de første kampene i årets NM for juniorer i sandvolleyball. Mesterskapet foregår på anlegget ved Gimlehallen i Kristiansand med Kristiansand Sandvolleyballklubb som arrangør. Det er klassene U15 og U19 som starter sine kamper i dag med finaler i U15 torsdag og U19 fredag. Klassene U17 og U21 starter sitt mesterskap mandag 1. august.

Mellom de to mesterskapene vil Kristiansand Open i We Move Norgestour bli avviklet.

Opprinnelig skulle norgesmesterskapet blitt startet i går, men mindre påmelding enn ventet gjør at det starter først i dag. 16 lag i gutter U15, 14 i jenter U15, 28 i gutter U19 og 36 i jenter U19, i alt 94 lag, vil likevel sørge for stor volleyballaktivitet i Kristiansand de nærmeste dagene.

Du finner puljene og resultatene her. Hjemmesiden til Kristiansand Sandvolleyballklubb er her.

Legg igjen en kommentar