Publiserte artikler

Italiensk liga klar

Onsdag 20. juli ble overgangsvinduet for ordinære overganger til mennenes Serie A1 og A2 i Italia stengt. Alle lagene hadde da fylt sine staller, og bare unntaksvis vil det skje endringer i troppene. I Serie A1, eller Superlega, som det nå kalles, skal 14 lag delta, i A2 er det 20 lag, deriblant Rinascita Lagonegro, med Jonas Kvalen som eneste norske representant.

Som vanlig har det vært stor aktivitet på overgangsmarkedet. Blant annet har de regjerende mesterne Modena mistet sine to brasilianere Bruno og Lucas, mens de i stedet har fått to gode midtspillere i Le Roux og Holt. Ny opplegger blir Orduna, som kommer fra Padova. Spillerstallene i A1 finner du her, i A2 her. Endringene kan du se her.

Årets sesong starter 2. oktober for A1, en uke senere for A2.

Legg igjen en kommentar