Publiserte artikler

Ungdoms-NEVZA

Premiepallen i gutter U19 i NEVZA. Foto: beachtravels.se

Sju norske lag har deltatt i NEVZA-mesterskapet i sandvolleyball i klassene U17 og U19. De kommer tilbake med fem medaljer, to gull og tre sølv. Gullmedaljene har gått til Live Sørbø og Kari Vølstad Bogen i klassen jenter U17 og Oscar Sæther og Emil Øfstaas i klassen gutter U19. Sølv ble det også i den samme klassen til Stefan Ilic og Christian Jørgensen Ruud. Samme favør fikk Martine Kragholm og Karen Elise Saga i U19 jenter og Nils Ringøen og Eivind Brekke i U17 gutter. Les mer og se alle resultatene for de beste på det svenske forbundets nettsider her.

Mesterskapet ble avviklet på den såkalte SummerSmash på Tylösand i Halland i Sverige, og var altså en del av et større arrangement. Du kan se mer om det her.

Legg igjen en kommentar