Publiserte artikler

Endte som sjuende

Sjuendeplass på Eithun-Tvinde i Vaduz. Foto: CEV

Lars Fredrik Tvinde og Geir Eithun møtte et lag som var sterkere da de i går skulle forsøke å avansere fra sjuendeplassen de allerede hadde oppnådd i satellitturneringen i sandvolleyball i Vaduz i Liechtenstein. Polakkene Kadziola-Kujawiak vant forholdsvis enkelt 2-0 (21-16, 21-14), og stoppet dermed den norske frammarsjen.

Kadziola-Kujawiak har i dag tatt seg til semifinale, der de møter laget som slo Mathias Berntsen og Anders Berntsen Mol i første runde, og som dessuten slo Norge ut av finalen i Continental Cup i Stavanger tidligere i sommer, belgierne Koekelkoren-van Walle. Resultatene fra Vaduz er her. Finalen starter kl. 18:00 i dag, og alle kampene vises på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar