Publiserte artikler

Tre norske i hovedrunden

Ingen ting å utsette på forholdene i Vaduz. Foto: CEV

Lars Tveit Retterholt og Anders Stømsvåg ble dessverre ikke forfremmet fra reservelisten i CEVs satellitturnering i Vaduz, og måtte derfor fra sidelinjen se at de to andre norske lagene i kvalifiseringen avanserte til dagens hovedrunde. Både Geir Eithun-Lars Fredrik Tvinde og Mathias Berntsen-Anders Berntsen Mol vant sine kamper mot henholdsvis Cook-Miedzybrodzki fra Skottland og Kavalenka-Dziadkou fra Hviterussland med 2-0.

Dermed får Øivind Hordvik og Bjarte Usken selskap av de to andre lagene når dagens turnering starter i formiddag. Tvinde-Eithun skal først i ilden. De spiller mot Gordieiev-Babich, Ukraina, kl. 10:40. Kl. 12:30 møter Usken-Hordvik Kissling, J.-Krattiger fra Sveits, og kl. 13:30 har Berntsen-Mol kamp mot Koekelkoren-van Walle, Belgia.

Turneringen spilles med dobbel eliminasjon. Resultatene finner du her. Laola1.tv sender fra bane 1, sjekk her. Ingen av de norske lagene spiller sin første kamp på denne banen.

Legg igjen en kommentar