Publiserte artikler

Satellitt i Liechtenstein

Rådhusplassen i Vaduz. Foto: beachvolley.li

I dag starter en av CEVs satellitturneringer i sandvolleyball. Turneringen går i Liechtensteins hovedstad Vaduz. Det er en turnering der 16 lag får plass i hovedrunden. Åtte av disse kvalifiserer seg fra en kvalifisering med maksimalt seksten lag. Hovedturneringen spilles med dobbel eliminasjon, mens det er singel i kvalifiseringen.

Det er kvinnedelen av turneringen som starter i dag. Der er ingen norske lag påmeldt, mens det er fire norske påmeldt til mennenes turnering, som starter i morgen. De fire lagene er Øivind Hordvik-Bjarte Usken, som har fått plass direkte i hovedrunden, Lars Fredrik Tvinde-Geir Eithun, som er toppseedet i kvalifiseringen, og Mathias Berntsen-Anders Berntsen Mol, som har fått wild card til kvalifiseringen, samt Lars Tveit Retterholt-Anders Strømsvåg, som står på reservelisten.

Du finner resultatene fra herreklassen i Vaduz her. Hjemmesiden er her, facebooksiden her. Laola1.tv streamer fra hovedbanen på rådhusplassen, sjekk her.

Legg igjen en kommentar