Publiserte artikler

Ny FIVB-ranking

FIVB har offentliggjort nye rankinglister for volleyball etter finalene i Grand Prix og World League ble spilt. Det er få forandringer i toppen siden de forrige listene kom, i oktober i fjor. Den eneste endringen i toppen er at Brasil har byttet plass med Kina hos kvinnene, og er nå nr. 2 bak USA. Det som ellers er å merke seg med listene, er at de kontinentale mesterskapene ikke lenger teller med, bare Grand Prix/World League, OL, VM og World Cup.

Hos mennene er dermed Brasil fortsatt i toppen foran Polen og Russland.

For Norges del er stillingen også uforandret. Kvinnene står uten poeng og deler 117. og sisteplass med 26 andre land, mens mennene med sine 6 poeng oppnådd i VM-kvalifiseringen til VM i 2014, har fortsatt 95. plass sammen med 22 andre.

Hele listen for kvinnene finner du her, for mennene her.

Legg igjen en kommentar