Publiserte artikler

Kvalen til Italia

Blir Jonas Kvalen like sentral i Italia? Foto: CEV

Jonas Kvalen er nå klar for spill i Italias nest øverste serie, A2. Så vidt vi kan huske, har bare en norsk spiller spilt i Italia tidligere, og det er så langt tilbake som på 90-tallet, da Jan Kvalheim ble hentet fra Frankrike for å redde Falconara i den øverste serien. Jonas har fått kontakt lenger sør i Italia, i byen Lagonegro, der klubben Rinascita Volley Lagonegro spilte seg opp til A2 fra B1 før denne sesongen.

Jonas er i den nye klubben tiltenkt til det som er blitt hans vanlige rolle etter at en fingerskade førte til at han måtte gi opp oppleggerkarrieren, nemlig oppgaven som hovedangriper på diagonalplass. I og med denne nye kontrakten, forlater Jonas Belgia og Menen, der han har vært den store poengsankeren for Prefaxis Menen, som hadde en overraskende sterk sesong med tredjeplass, ikke minst takket være alle poengen Jonas skaffet.

Du kan lese mer på den nye klubbens hjemmeside her. Se også artikkel i Sunnmørsposten her.

Kommentarer (5)