Publiserte artikler

World League-avslutning

Frankrike er regjerende mestere. Foto: FIVB

I morgen starter sluttspillet for de beste lagene i World League etter puljespillet. Det vil si at egentlig er det de fem beste lagene, for arrangørene Polen, som også deltar, ble bare nr. 10 av de 12 lagene i 1. divisjon. Men de er tross alt regjerende verdensmestere, og med sikret deltakelse, kunne de tillate seg å eksperimentere litt i puljekampene. De møter uansett kvalifisert motstand i de avgjørende kampene. Både Brasil, USA, Frankrike og Italia er kapable til å bli olympiske mestere senere i sommer, og det sjette laget, Serbia, som ikke har kvalifisert seg til OL, ble nr. 3 i puljespillet og slo både Brasil og Italia da.

Sluttspillet går i den mektige Tauron Arena i Krakow, en hall som har plass til drøyt 14.700 tilskuere, les her. De seks lagene er delt i to puljer som spiller alle mot alle innbyrdes. Etter to kamper på hver, spiller puljevinneren i den ene puljen semifinale mot toeren i den andre. De ene puljen består av Polen, Frankrike og Serbia, den andre av Brasil, USA og Italia.

I morgen går kampene slik:
Kl. 17:30 Brasil-Italia
Kl. 20:30 Polen-Frankrike

FIVBs hjemmeside for World League er her. Alle kampene, 10 i alt, streames, sjekk her. Du kan også følge en blogg hos World of Volley her.

Legg igjen en kommentar